Despre noi

Câteva cuvinte despre noi

eRochita este un magazin online care promovează produse de calitate, iar clienții noștri vor fi pe deplin mulțumiți. Încercăm să ne adaptăm constant oferta și serviciile în funcție de dorințele clientelei noastre, făcând din dumneavoastră, clienții nostri, punctul gravitational al dezvoltării magazinului nostru. Considerăm că pe langă prețurile atractive pe care le oferim clienților, trebuie să oferim servicii impecabile, pentru ca atunci când copiii dumneavoastră vor purta produsele noastre, multumirea și satisfacția personală sa fie deplină.

Magazinul online ”eRochita” înseamnă cumpărături fără limite. În oferta noastră vei găsi îmbrăcăminte pentru fetițe, băieți, adolescenți dar și bebeluși,in special rochite. Repede, sigur și (ce e cel mai important) fără să ieși din casă.
Ascultăm de nevoile mămicilor și tăticilor care pot astfel să aleagă cu încredere atunci când decid garderoba copiilor. Cu grijă, selectăm hăinuțele, materialele din care sunt realizate, capsele, imprimeurile și chiar ața de cusut, nu doar pentru a asigura respectarea standardelor EU în materie de textile, dar și pentru a aduce în fața dumneavoastră hăinuțe colorate, distractive, pe placul copiilor și al părinților.

Magazinul nostru online este bine construit și usor de utilizat. Încă de la prima accesare a magazinului ”eRochita”, clienții sunt ghidați prin magazin pas cu pas pentru a finaliza cumpărăturile lor cat mai rapid și mai ușor.

Confidențialitate

Datele personale ale Clienţilor furnizate în timpul înregistrării în Magazin sunt prelucrate de către Magazinul eRochita,exclusiv în scopul realizării comenzilor; ele mai pot fi prelucrate şi în scopuri de marketing, dacă Clientul îşi exprimă acordul pentru acest lucru, într-o declaraţie separată.
Clientul are dreptul de a completa, actualiza, corecta datele personale, de a retrage definitiv sau doar pentru o anume perioadă de timp permisiunea pentru prelucrarea lor sau de a cere ştergerea lor dacă sunt incomplete, neactuale, neadevărate sau au fost colectate prin încălcarea legii sau nu sunt neapărat necesare pentru atingerea scopului pentru care au fost colectate, precum şi dreptul de a se împotrivi în cazul prelucrării datelor personale în scopuri de marketing. Aceste informații sunt detaliate în Politica de Confidențialitate care este o completarea la prezentul Regulament.
Neacceptarea prevederilor prezentului Regulament face imposibilă achiziţionarea mărfurilor oferite de Magazin. Magazinul oferă Clientului posibilitatea de a lua la cunoştinţă prevederile Regulamentului, la plasarea comenzii. Clienţii care deţin cont în Magazin vor fi informaţi cu privire la modificarea Regulamentului prin e-mail. Clientul care nu acceptă modificările aduse la Regulament are dreptul de a refuza utilizarea site-ului în orice moment.