Cum livrăm produsele

Cum se livrează produsele:

Transportul produselor comercializate de magazinul on-line eRochita.ro este asigurat de o firmă de Curierat Rapid (Fan Courier / Sameday) sau Poșta Română. În situaţia în care magazinul eRochita.ro nu este în măsură să livreze cumpărătorului bunurile comandate şi achitate în avans, din motive obiective şi care nu depind de companie, cumpărătorului i se va restitui integral suma plătită. Într-un astfel de caz, suma integral plătită se referă la cheltuielile efective suportate de client.

Timpul de livrare

Perioada standard pentru livrare este de 24-72 ore prin curierat rapid. Sau 3 zile lucratoare prin Poșta Română. Cumpărătorul trebuie să accepte o posibilă prelungire a perioadei de livrare datorată întârzierilor provocate de producător sau a unor evenimente neprevăzute şi care nu depind de noi, în conformitate cu Ordonanţa nr.21/1992, privind Protecţia Consumatorilor, cu modificările ulterioare.

Bunurile livrate vor fi însoţite de factură, care serveşte ca document financiar, dar şi ca document privind garanţia, cu excepţia cazului în care se prevede altfel.

Transportul, ambalarea si termenii de plată

Bunurile cumpărate sunt trimise ambalate în mod corespunzător, iar plata se efectuează potrivit metodei alese de cumpărător. Pentru fiecare comandă, taxa de transport este indicată separat. Trebuie avut în vedere că taxa pentru transport este suportată de către cumpărător.

Magazinul on-line eRochita.ro (administrat de Dinu Delia-Elena I.I., Brașov) păstrează dreptul de proprietate asupra bunurilor până când preţul complet al bunurilor este plătit.

Orice alte costuri legate de transport ce intervin între transportator şi client după ce bunurile au fost livrate de către magazinul nostru, vor fi achitate de cumpărător.

CURIERAT RAPID - ORAȘE CU KM 0

Livrarea prin metoda ”curierat rapid” se face prin FAN Courier / Sameday, doar în orașele cu km 0. Pe scurt: în localitățile unde nu este sediu Fan Courier / Sameday, se percep taxe pentru kilometri suplimentari. Dacă nu locuiți în zona urbană, sau locuiți în zone mai îndepărtate, rurale, sau care nu sunt acoperite de către firma de curierat, există o probabilitate ca plata pentru serviciile de livrare să includă kilometri suplimentari.

Pentru a evita orice fel de confuzie sau încurcături, dacă alegeți metoda de livrare prin curier rapid, asigurați-vă că sunteți în orașele cu km 0. În caz de nelămuriri, dacă aveți întrebări referitoare la metodele de livrare și costurile pentru acestea, puteți să apelați echipa noastră la numărul de telefon: 0742 486 628

Taxă de transport: 20 lei.


POȘTA ROMÂNĂ - OFICIUL POȘTAL

Livrarea prin metoda ”Poșta Română” se face prin serviciul de livrare al companiei. Atenție. Coletele se ridică de la oficiul poștal de care aparțineți. Dacă nu ați primit notificare prin poștă, vă rugăm să mergeți la oficiul poștal de care aparțineți ca să vă interesați de coletul pe care trebuie să-l primiți.

Pentru a evita orice fel de confuzie sau încurcături, dacă alegeți metoda de livrare prin Poșta Română, asigurați-vă că sunteți informat în privința coletului dumneavoastră. În caz de nelămuriri, dacă aveți întrebări referitoare la metodele de livrare și costurile pentru acestea, puteți să apelați echipa noastră la numărul de telefon: 0742 486 628 

Taxă de transport: 15 lei.

LIVRAREA ŞI RECEPȚIONAREA MĂRFURILOR

Mărfurile sunt livrate la adresa indicată de către Client în comandă. Termenul estimativ pentru livrarea Mărfurilor este stabilit în rezumatul comenzii, înainte de confirmarea de către Client a plasării comenzii prin tasta "Trimite comanda”.

Timpul prevăzut pentru livrarea la Client, la livrarea prin curier, este de 5 zile lucrătoare din ziua următoare trimiterii coletului. Termenul integral, maxim, de realizare a comenzii nu ar trebui să depăşească 7 zile lucrătoare şi în niciun caz nu va depăşi 20 zile de la data încheierii contractului de vânzare. Inceperea realizării comenzii poate fi întârziată până la momentul înregistrării în contul bancar al Magazinului al preţului vânzării (şi eventualelor costuri cu livrarea), în cazul alegerii de către Client al formei de plată în avans  (adică prin serviciul de transfer obişnuit).

Mărfurile sunt livrate la adresa indicată de pe teritoriul României de către firma de Curierat sau Poștă, în funcție de preferințele clientului. Taxele pentru livrarea produselor se indică în procesul de plasare a comenzii.

Costul de expediere a Mărfurilor achiziţionate este suportat de către Client, lucru despre care este informat tot înainte de confirmarea comenzii plasate. La fiecare produs expediat se ataşează dovada achiziţionării (bon fiscal sau factură fiscală).