Cum livrăm produsele

Cum se livrează produse:

Transportul produselor comercializate de magazinul on-line eRochita.ro este asigurat de o firmă de Curierat Rapid. În situația în care magazinul eRochita.ro nu este în măsură să livreze cumpărătorului bunurilor comandate și achitate în avans, din motive obiective și care nu depind de companie, cumpărătorului și se va restitui integral suma plătită. Într-un astfel de caz, suma integrală plătită se referă la cheltuielile efective suportate de client.

Timpul de livrare

Perioada standard pentru livrarea este de 24-72 ore prin curierat rapid. Cumpărătorul trebuie să accepte o posibilă prelungire a perioadei de livrare datorată întârzierilor provocate de producător sau a unor evenimente neprevăzute și care nu depind de noi, în conformitate cu Ordonanța nr.21/1992, privind Protecția Consumatorilor, cu modificările ulterioare.

Bunurile livrate vor fi însoțite de factură, care servește ca document financiar, dar și ca document privind garanția, cu excepția cazului în care se prevede altfel.

Transportul, ambalarea și termenii de plată

Bunurile cumpărate sunt trimise ambalate în mod dezvoltat, iar plata se efectuează potrivit metodei alese de cumpărător. Pentru fiecare comandă, taxa de transport este indicată separat. Trebuie să aveți în vedere că taxa pentru transport este suportată de către cumpărător .

Magazinul on-line eRochita.ro (administrat de Dinu Delia-Elena II, Brașov) păstrează dreptul de proprietate asupra bunurilor până când prețul complet al bunurilor este plătit.

Orice alte costuri legate de transport ce intervin între transportator și client după ce bunurile au fost livrate de către magazinul nostru, vor fi achitate de cumpărător.

CURIERAT RAPID - In orice localitate

Livrarea prin metoda curierat rapid.
Taxa de transport: 18 lei.


LIVRAREA ŞI RECEPȚIONAREA MĂRFURILOR


Mărfurile sunt livrate la adresa indicată de către Client în comandă. Termenul estimativ pentru livrarea Mărfurilor este stabilită în rezumatul comenzii, înainte de confirmarea către Client a plasării comenzii prin tasta „Trimite comanda”.

Timpul prevăzut pentru livrarea la Client, la livrarea prin curier, este de 5 zile lucrătoare din ziua următoare trimiterii coletului. Termenul integral, maxim, de a realiza a comenzii nu ar trebui să depășească 7 zile lucrătoare și în niciun caz nu va depăși 20 zile de la data încheierii contractului de vânzare. Începerea realizării comenzii poate fi întârziată până la momentul înregistrării în contul bancar al Magazinului al prețului vânzării (și eventualele costuri cu livrarea), în cazul alegerii către Client al formei de plată în avans (adică prin serviciul de transfer obișnuit).

Mărfurile sunt livrate la adresa indicată de teritoriul României de către firma de Curierat sau Poștă, în funcție de preferințele clientului. Taxele pentru livrarea produselor se indică în procesul de plasare a comenzii.

Costul de expediere a Mărfurilor achiziționate este suportat de către Client, lucru despre care este informat tot înainte de confirmarea comenzii plasate. La fiecare produs expediat se atașează dovada achiziționării (bon fiscal sau factură fiscală).